Skip to main content

 TO Novi Pazar će uz pomoć lokalne samouprave po drugi put  nastupiti na Sajmu turizma u Istanbulu, jednom od pet najvećih sajmova na svetu, u periodu od 28.01. do 31.01.2016.godine.

Predstavljanje celokupne  turističke ponude i turističke privrede grada Novog Pazara  će biti realizovano na štandu TO Srbije, gde će još nastupiti TO Beograda i TO Novog Sada pod sloganom „SRBIJA – JEDINSTVENA DESTINACIJA ZA ODMOR“.

google.rs emitt_logo

Zahvaljujući velikoj podršci Nacionalne turističke organizacije Srbije, TO Novi Pazar će u petak 29. januara od 14. časova u pres – sali Sajma, u saradnji sa dijasporom, imati posebnu prezentaciju u vidu degustacije tradicionalne kuhinje i promocije kulture i običaja našeg kraja spletom folklornih igara

U ime TO Novi Pazar se zahvaljujem i veoma nam je drago što su TO Srbije  i TO Beograda prepoznali u nama pravog i ozbiljnog  partnera za objedinjen-zajednički  nastup u cilju promocije Srbije kao  turističke destinacije sa svojim specifičnostima i posebnostima u cilju povećanju broja posete turista iz Turske Srbiji, Novom Pazaru  i ovom delu regiona.

Ovom prilikom  pozivamo i sve one koji se u periodu od 28.01. do 31.01.2016.godine  nađu u Istanbulu da posete zajednički štand Srbije u Hali 2.

 

 

Novi Pazar                                                       Direktor  TO Novi Pazar

26.01.2015.                                              master ekonomista Ljiljana Lešević