Skip to main content

TO Novi Pazar je prvi put nastupila na 14. po redu Lukavačkom  sajmu turizma koji se održao  od 12. do 14. maja 2016.godine.

Na štandu TO Novi Pazar posetiocima sajma je predstavljena bogata turistička ponuda našeg grada kroz promotivni materijal sa bogatim kulturno istorijskim nasleđem, prirodnim lepotama, banjskim turizmom i upoznavanje posetioca  sa našim  običajima, tradicijom i kulturom i  svime onim što Novi Pazar čini  jednom od najatraktivnijih destinacija u Srbiji.

Prvog dana sajma na štandu TO Novi Pazar upriličen je veliki broj sastanaka sa predstavnicima turističke privrede Lukavca  i druženje sa predstavnicima  medija.

20160513_123448

Štand  TO Novi Pazar je pored visokih zvaničnika  opštine Lukavac  posetio i  kantonalni ministar trgovine  turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona  Mirsad Gluhić sa saradnicima.

Direktorka TO Novi Pazar Ljiljana Lešević je i u izjavama za RTV Lukavac, RTV Slon i štampane medije naglasila da se nada da će se i u ovoj godini nastaviti pozitivni trendovi  kada su u pitanju posete bosanskohercegovačkih turista  Novom Pazaru , ali i posete  Novopazarskih turista  Tuzlanskom kantonu.Ovako  dobra saradnja je pre svega zahvaljujući  putničkoj  Agenciji  ElkeTours iz Lukavca i u zadnje vreme dobroj saradnji sa agencijom BNS iz Srebrenika, koje dovode organizovane ture tokom godine u Novi Pazar.

20160513_113929

Takodje,se u ime TO Novi Pazar, direktorka Ljiljana Lešević zahvalila i lokalnoj samoupravi na finansijskoj podršci za odlazak na sajam  i organizatoru sajma pre svih direktoru Lukavičkog sajma Izetu Nuhanoviću, Naćelniku i pomoćniku načelnika opštine Lukavac Osmanu Mahmutoviću i ditektoru putničke agencije ElkeTours Kemu Pekariću i njegovim saradnicima na pomoći i ukazanom gostoprimstvu                                                                                                 20160513_122203