Skip to main content

Prvu grupu od 50 dečaka i devojčica predvodio je Odred izviđača Sandžaka. Ono što želimo i planiramo jeste da sve osnovne škole iz Novog Pazara uzmu učešće sa svojim učenicima i da našoj deci omogućimo da potpuno besplatno, jednom nedeljno, upoznaju staze prelepe planine Kopaonik, kao i to da neskijaši, uz licencirane instruktore, steknu osnovno znanje o tehnici skijanja.

Napominjemo da je ovo projekat Turističke organizacije i Sportskog saveza koji je, pod pokroviteljstvom grada Novog Pazara, potpuno BESPLATAN i svake nedelje od 50 do 70 osnovaca imaće priliku, koje naravno izabere matična škola, da učestvuju u projektu. Vaše je samo da ponesete dobru volju, a ono što smo obezbedili za naše mlade sugrađane jeste BESPLATAN SKI PAS, PREVOZ, OPREMA ZA SKIJANJE (pancerice,štapovi i skije) kao i LICENCIRANE INSTRUKTORE za one koji ne znaju da skijaju ili za početnike u vremenskom periodu od 10-13 h.

Velika zahvalnost pripada i našim partnerima Skijalištu Srbija, Ski klubu Kopaonik i Ski centru Raška koji su podržali naš projekat, a sam projekat trajaće do kraja meseca marta.