Pređi na glavni sadržaj
VestiObaveštenja

Novi Pazar u najpoznatijem turističkom vodiču na engleskom jeziku – Eyewitness Guide

Od strane 25. avgusta 2015.30 septembra, 1Nema komentara1 min čitanja

Turistička organizacija Srbije učestvuje u  izdavanju najpoznatijeg turističkog vodiča Eyewitness Guide na engleskom jeziku u izdanju renomiranog izdavačka DK (Dorling Kindersley) iz Londona.

Turistički potencijali Novog Pazara naći će se sledeće godine u istoimenom turističkom vodiču. Tim povodom u Novom Pazaru boravio je autor turističkih vodiča i jedan od urednika gdin Matt Willis, čiji je domaćin bila Turistička organizacija Novi Pazar. On je prvi put u ovom gradu i rekao je da je fasciniran pozitivnom energijom koja vlada u Novom Pazaru, pa će, kako je istakao, značajan deo vodiča koji će se naći na policama u knjižarama u celom svetu biti posvećen kulturi, hrani, običajima i kulturno istorijskim spomenicima upravo iz Novog Pazara.

Gdin Matt je posetio naše najatraktivnije turističke ambijentalne celine  i upoznao se sa kompletnom turističkom ponudom, domaćom kuhinjom i smeštajnim kapacitetima. Ovim je Turistička organizacija Novi Pazar zaokružila promociju turističkih potencijala Novog Pazara u izdanjima turističkih vodiča na najzastupljenijim svetskim jezicima.

Pogledajte prilog RTVNP:

facebook.com 11903864_10207898844971787_6197023607102092518_n